Társaságunkról

Társaságunk 2006-ban alakult Szlovákiában, Pozsonyban (Bratislava) ELSA GROUP név alatt. 2012-ben ezt megváltoztattuk TURER s.r.o. névre, mellyel együtt megnyitottuk vonóhorog szerelő műhelyünket is.

            Jelenleg személy és haszongépjármű tetőhordozók és az ehhez kapcsolódó tartozékok (tetőbox, kerékpárhordozó, siléctartó) eladásával, valamint vonóhorgok szerelésével és eladásával foglalkozunk. Szlovákiában vezető forgalmazóként értékesitjük vonóhorog, tetőhordozó és tartozék készletünket. Tevékenységünk kiterjed kis és nagykereskedelmi eladásra egyaránt. 2015-től Pozsonyon kívül több helyen vállaljuk vonóhorog szerelését, köszönhetően a leszerződtetett szerelőműhelyeknek.

            Kinálatunkban megtalálják a gépjárműgyártók által ajánlott különböző vonóhorog márkákat úgy, mint WESTFALIA, Thule- BRINK, a kiváló szlovák gyártmányú GALIA-t, és a vezető vonóhorog gyártókat, mint a Hook, SIARR- Westfalia, Monoflex, BOSAL, ORIS.

Az általunk felszerelt minőségi vonóhorgokkal külföldön sem ütköznek nehézségbe, a csavaros vonóhorog használata engedélyezett az egész Eu- ban a leszerelés szükségessége nélkül.

            Választékunk tartalmazza még az atipikus gépjárművekre szerelhető vonóhorgokat is, mint az Audi TT, Mercedes Coupe, BMW Z4, BMW 6 sorozat, VW Scirocco és még sok egyebet.

            Az új, modern gépjárművek legtöbbjére eredeti kábelezést kinálunk, melynek telepitése nem korlátozza a jármű garanciáját.

            Az áru eladása a pozsonyi központi raktárból valósul meg. Vásárlóinknak teljes körű szervizt kinálunk és tanácsadást a megfelelő vonóhorog kiválasztásához.